iStock-1159700358.jpg

Begrijpelijke, digitale medicijninformatie

Gestructureerd & gedoseerd

Betrouwbaar & onafhankelijk

Eigentijds & multimedia

JUISTE INFORMATIE, op de JUISTE PLEK in de JUISTE TAAL

Pharmi App screens
  • Verbetert behandeluitkomst

  • Zelfregie door patiënt

  • Vermindert verspilling

 

Beschikbaar via:

Je apotheker kan je toegang geven

iStock-1088347818.jpg

 

Ik heb twee grote hobby’s: innovatie en zorg. Laat die twee nu bij elkaar komen in pharmi. Elke dag krijg ik een warm en trots gevoel als we als team bouwen aan betere informatie voor elke patiënt.

Claudia

Kelly-Jo

Als apotheker heb ik gemerkt dat er door een hoge werkdruk en veel personeelsuitval in de apotheek vaak gebrek is aan tijd om optimale zorg te verlenen. Zo kunnen medicatiefouten ontstaan, die weer kunnen leiden tot ziekenhuisopnamen. Digitale innovaties bieden uitkomst. Door te werken bij Pharmi kan ik innoveren, out of the box denken en nieuwe digitale toepassingen creëren om de zorg beter en efficiënter te maken. Ik hoop hiermee een steentje te kunnen bijdragen aan een toekomst waarin iedereen van optimale zorg kan genieten.

Kelly-Jo

Jeroen

Al vanuit de collegebanken van de farmacieopleiding ben ik bezig met ondernemen op het raakvlak farmacie en internet. Betrokken bij de oprichting van apotheek.nl en daarna een bedrijf gestart met als specialisatie medisch internet. Onlineapplicaties verbinden met de primaire systemen van apotheken en huisartsen, om de zorgconsument inzage en de regie te geven. Pharmi zit precies op het snijvlak van farmacie en internet: ‘blended care’. Digitaal als het kan en in de apotheek als het noodzakelijk is.

Jeroen