Pharmi kantoor

Lees de ervaring van onze samenwerkingspartners

 

Eric Hiddink, Innovation manager Health Base

Samenwerken met Pharmi is een prettige uitdaging. In een razend tempo worden nieuwe ideeën opgepakt en professioneel uitgewerkt. 

Eric Hiddink, Innovation manager Health Base

Maryse Spapens, Directeur poliklinische apotheek Albert Schweitzer Ziekenhuis

In de poliklinische apotheek voeren wij veel eerste uitgifte gesprekken. Bekend is dat patiënten ca. 20-40% van de voorlichting onthouden. Met Pharmi kunnen we dit verbeteren en goed geneesmiddelgebruik bevorderen. 
Pharmi speelt in op de transitie van zorg van het ziekenhuis naar thuis (juiste zorg op de juiste plek). Farmaceutische zorgpaden worden ingericht in samenwerking met apothekers, specialisten en verpleegkundigen. 
Patiënten worden zelfstandiger en willen zelf hun medicijnen managen. Pharmi helpt ze hierbij. in de toekomst zal Pharmi steeds meer gepersonaliseerde informatie geven.

Maryse Spapens, Directeur poliklinische apotheek Albert Schweitzer Ziekenhuis

Rob Peters, Digital Health Compliance Deloitte

Het geeft enorm veel energie om vanuit de rol van compliance adviseur betrokken te zijn bij de ontwikkeling van Pharmi en de continue verbetering van de organisatie. Je merkt tijdens de verschillende adviestrajecten dat Pharmi goed nadenkt over de te nemen compliance stappen. Hier ontstaan mooie discussies om compliance op een juiste en praktische manier toepasbaar te maken in deze jonge, energieke organisatie. Wij geven het kapstok en de adviezen aan het team, dit team werkt vervolgens de toepasbare vorm voor Pharmi uit waar wij ook weer van leren.

Rob Peters, Digital Health Compliance Deloitte

Eva Lugtmeier, Verpleegkundig Specialist Neuromodulatie – Care4homecare

Als team van Care4homecare neuromodulatie ontwikkelen wij samen met Pharmi een applicatie voor ondersteuning van onze complexe ziekenhuiszorg aan huis. Pharmi is specialist in deze informatie- en communicatie technologie, en als projectleider vanuit Care4homecare ben ik heel enthousiast over onze gestructureerde samenwerking. Het is mooi om te zien hoe de zorgwereld en de ICT wereld hier samen versnellen en innoveren. Van “must haves en wish haves” naar een goed geïnformeerde patiënt die op eenvoudige manier zijn gegevens met ons uit kan wisselen. Wij kunnen niet wachten!

Eva Lugtmeier, Verpleegkundig Specialist Neuromodulatie – Care4homecare

In de samenwerking met ApotheekZorg heeft Pharmi zich laten zien als een innovatieve partner met veel kennis op het gebied van E-Health ontwikkeling. Pharmi is een deskundige en prettige partner in deze innovatie in de informatie- en communicatietechnologie. Daar waar onze expertise ligt bij de leveringen en verpleegkundige zorg bij patiënten thuis, staat Pharmi ons met raad en daad bij in het gestructureerd én snel werken naar een mooi eindproduct.

Wendy Manders, Business Unit Manager - ApotheekZorg

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de site te analyseren en de ervaring te verbeteren. Lees meer

Geen probleem!