Tweede editie van *"Pharmaceutical Care in Digital Revolution"*

Nieuws van Claudia Rijcken: de tweede editie van *"Pharmaceutical Care in Digital Revolution"* werpt een scherp licht op hoe je met succes kunt transformeren naar hybride farmaceutische zorg.
 
In een tijdperk waarin digitale technologieën de gezondheidszorg snel transformeren, is de tweede editie van het boek "Pharmaceutical Care in Digital Revolution" een essentiële gids voor farmaceutische professionals en experts.
 
Het boek, geschreven door meer dan 15 vooraanstaande internationale experts en onder redactie van digitale farmaceutische zorg apothekers Ardi Mirzaei & Claudia Rijcken, biedt een diepgaand inzicht in de impact van digitale innovaties op de farmaceutische zorg.
 
Het boek gaat met veel voorbeelden dieper in op de manieren waarop technologieën zoals bijvoorbeeld kunstmatige intelligentie, wearables, LLM's, virtual reality en gezondheidsapps de traditionele benaderingen van de farmaceutische zorg beïnvloeden en verbeteren. 

Van gepersonaliseerde behandelingen tot geavanceerde medicijnbegeleiding: deze tweede editie benadrukt de snelle verschuiving naar een meer hybride benadering van farmaceutische zorg.
 
Met diepgaand onderzoek en praktische inzichten biedt de rijkdom aan auteurs in dit boek een overzicht van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de farmaceutische zorg in het digitale tijdperk.

Ook leggen zij de randvoorwaarden voor succes uit, zoals een sterke ethische basis, een voortdurende focus op compliance of de noodzaak om het onderwijs over hybride zorg te versterken.

Ook aan de implementatiefase wordt uitgebreid aandacht besteed: wat kun jij – als farmaceutische zorgaanbieder – morgen doen om succesvol te transformeren.
 
Of je nu een gezondheidszorgprofessional, een farmaceutisch expert of een onderzoeker op dit gebied bent, "Pharmaceutical Care in Digital Revolution" is een onmisbare hulp, die je zal helpen bij het implementeren en navigeren door de complexe en opwindende wereld van digitale farmaceutische zorg.

Veel dank aan alle auteurs, Elsevier, ONE FIP, sponsors en aan Ardi Mirzaei voor actualiseren van de succesvolle eerste uitgave.

Klik hier om het boek te bestellen.