CompuGroup Medical Nederland (CGM) en pharmi slaan de handen ineen om de farmaceutische zorg naar een hoger niveau te tillen. 🫱🏻‍🫲🏼

ECHT, 7 December 2023. CompuGroup Medical Nederland (CGM) en Pharmi slaan de handen ineen om de farmaceutische zorg naar een hoger niveau te tillen. De strategische samenwerking gaat vliegend van start met de koppeling tussen het apotheekinformatiesysteem CGM APOTHEEK en het platform MedicijnWijs, die begin 2024 beschikbaar wordt. Door deze koppeling kan een apotheker vanuit CGM APOTHEEK hybride zorg verlenen aan patiënten. Samen zijn CGM en Pharmi/MedicijnWijs klaar om het landschap van hybride farmaceutische zorg te transformeren. Met een positieve impact op de efficiëntie in de apotheek en de kwaliteit van leven van patiënten.


“Wij zijn trots op onze strategische samenwerking met Pharmi, een échte innovator in digitale farmaceutische zorg en ontwikkelaar van het platform MedicijnWijs”, zegt John Emmerik, Algemeen Directeur van CompuGroup Medical Nederland. “Met name omdat de gedachte van CGM-oprichter Frank Gotthardt, dat niemand mag lijden of sterven omdat de juiste informatie niet beschikbaar is, helemaal in pas loopt met de doelstellingen van Pharmi/MedicijnWijs. Daarom hebben we ervoor gekozen om de eerste innovatie in de vorm van een koppeling al begin 2024 beschikbaar te hebben.”

MedicijnWijs is door Zorgverzekeraars Nederland gevalideerd op patiëntvriendelijkheid, compliance en schaalbaarheid. “Pharmi’s vergoede en geavanceerde technologie zorgt ervoor dat zorg waar mogelijk digitaal wordt geleverd. Hierdoor hebben apothekers meer tijd voor persoonlijke interactie”, vertelt Claudia Rijcken, de trotse CEO en oprichter van Pharmi. “Deze balans tussen technologie en menselijke zorg is essentieel.”


Lees hier meer.